Spoštovani starši, skrbniki!

V želji, da vam olajšamo poslovanje s šolo, vam omogočamo različne možnosti prejemanja računov za plačilo. Izbirate lahko med naslednjimi možnostmi:

  • prejemanje e-računov neposredno v vašo spletno banko;
  • prejemanje položnic na vaš elektronski naslov;
  • plačevanje položnic preko direktne obremenitve (t. i. trajnik).

Prejemanje e-računov neposredno v vašo spletno banko preko RS Uprave za javna plačila

Za prejemanje e-računov v spletno banko se prijavite neposredno v vaši spletni banki v zavihku e-računi. V obrazcu spletne banke med izdajatelji računa poiščete Osnovna šola Šentjanž pri Dravogradu, v polje referenčna oznaka prepišete sklic zadnjega UPN plačilnega naloga. Po uspešni prijavi bodo računi dostavljeni v vašo spletno banko, kjer jih boste tudi plačali. Računa v papirni obliki od takrat naprej ne boste več prejemali. Natisnete ga lahko sami iz spletne banke.

Pogoj za aktiviranje prenosa položnice v obliki e-računa neposredno v spletno banko je izpolnjena IZJAVA za prejemanje e-računa v SPLETNO BANKO.

Prejemanje položnic na vaš elektronski naslov

Če se odločite za prejemanje računa na e-naslov, je potrebno izpolniti SOGLASJE za prejemanje računov na ELEKTRONSKI NASLOV. Po prejemu soglasja bomo vaše podatke vnesli v UJPnet, od koder boste na vaš e-naslov prejeli obvestilo, da smo vaš naslov registrirali za prejemanje računov. To obvestilo morate potrditi, s tem odobrite, da se vam lahko pošilja račune na e-naslov.

Plačevanje položnic preko direktne obremenitve (t. i. trajnik)

Plačilo položnice se izvede avtomatično 18. dne v vsakem mesecu. Nadomestilo za izvedbo posameznega naloga direktne obremenitve obračuna vaša banka v skladu s cenikom, ki je neodvisen od šole. Vzpostavitev direktne obremenitve je brezplačna. Obremenitev lahko kadarkoli prekličete, vsako spremembo, ki vpliva na plačilo, pa pravočasno sporočite šoli.

Starši lahko uredite plačevanje položnic preko trajnika tako, da izpolnite SOGLASJE za SEPA-direktno obremenitev (TRAJNIK).

 

V primeru, da se ne boste odločili za nobeno od navedenih možnosti načina prejemanja in plačila položnic, boste prejemali položnice v papirnati obliki kot do sedaj.

Izpolnjen in podpisan obrazec (objavljen je na šolski spletni strani) lahko pošljete na naslov šole po pošti, prinesete osebno ali pa izpolnjenega in podpisanega skenirate in pošljete po e-pošti na naslov os-sentjanz@guest.arnes.si . Za dodatne informacije smo na voljo tudi na tel. št. 02 87 86 666.

Skupno 75 obiskov, današnjih obiskov 1