Komaj smo prispeli v Ankaran, že moramo pakirati.

Kaj je lahko lepšega, kot pričeti dan s telovadbo in jogo na plaži ob zvokih morja in vonju borovcev v zraku? Točno tak pričetek dneva smo si »zrežirali« danes 🙂

Po zajtrku smo odšli raziskovat našo obalo. Učenci so si pogledali školjke in se podučili o prebivalcih našega morja. S pomočjo povečevalnih stekel so si pobliže ogledali njihove značilnosti.

Po učni uri je sledilo plavanje, katerega glavni del je bilo testiranje, sledila pa je igra v vodi, kjer so se otroci dodobra naigrali, ‘natunkali’, naskakali, naveslali in se nalovili.

Popoldne smo še malo ustvarjali na bližnjem parkirišču in nato v težkem pričakovanju osvežitve z veseljem skočili v osvežujoče morje.

Večer pa je bil za nas prav poseben, saj smo najprej morali »preživeti« krst in smo sedaj priznani ankaranovski šolovnaravniki. Sledil je še izbor ‘naj mistra’ in ‘mis’ šole v naravi Ankaran 2023 ter seveda ples. Otroci so se zabavali in po plesu v pričakovanju vrnitve domov  tudi pridno zaspali.

Jutri pa se že vidimo. Predvideno se bomo iz Ankarana odpravili nekje okoli 14. ure. Odhod bomo tudi objavili na šolski spletni strani. Predviden prihod domov je popoldne med peto in šesto uro. Med potjo bomo napisali še eno objavo in vas seznanili, kje se nahajamo, da boste lažje predvideli naš prihod.

 

Lep športni pozdrav

Marko Sonjak

Zdenka Krajnik

Pavli Štekl

Skupno 329 obiskov, današnjih obiskov 1