Kako čas hitro beži, ko ima človek početi toliko stvari 🙂

Končno smo pričakali zadnji teden pouka in s tem tudi odhod v našo težko pričakovano letno šolo v naravi v Ankaranu.

Verjetno za marsikoga izmed nas pretekla noč ni bila ravno spokojna, saj smo v pričakovanju današnjega dne le stežka zaprli oči.

Vse se je pričelo na parkirišču pred našo šolo, kjer smo se nekoliko stežka poslovili od staršev in se podali na pot proti Postojni.

Tam smo se z vlakcem popeljali v globine kraškega sveta in si ogledali našo najbolj znamenito jamo – Postojnsko jamo.

 

Po ogledu so bili naši želodčki že pošteno prazni, zato smo se najprej okrepčali, potem pa se polni pričakovanja odpeljali proti naši končni destinaciji.

V sončnem Ankaranu smo se najprej namestili v svoje rezidence, na hitro razpakirali in se napotili proti plaži. Danes je plavanje potekalo v bazenu, ki se nahaja tik ob plaži. Tam smo se najprej razdelili v dve delovni skupini, potem pa že kar takoj pošteno »zavihali kopalke« in se lotili dela.

Večerje smo se že kar nekoliko veselili in smo z veseljem izpraznili naše krožnike, da pa vam bomo lažje razložili, kje se ta teden zabavamo, smo se zvečer odpravili še na krajši ogled Ankarana z okolico.

Zdi se, da je bilo šele jutro, a je že napočil večer in s tem tudi čas za spanje. Za čuda danes nikomur ni bilo do tega, da bi večer pred spanjem podaljšali, k čemur so malo pripomogli tudi letošnji avtohtoni prebivalci Ankarana – komarji. Seveda pa je tudi nujno, da se nekoliko odpočijemo, saj nas jutri čaka nov dan, poln dogodivščin.

Zdenka Krajnik

Pavli Štekl

Marko Sonjak

 

Skupno 494 obiskov, današnjih obiskov 1