Na letošnji fotografski natečaj je prispelo 27 fotografij, ki so pripovedovale zgodbe, da nam je v družbi vedno lepo. Fotografije je ocenila strokovna komisija, v kateri so bili: petošolka Hana Črešnik, devetošolec Nik Vidrih, učiteljici Mateja Petek in Irena Prasnic ter zunanji ocenjevalec Aljaž Sešel.

1.mesto si je letos prislužila fotografija z naslovom HAKUNA MATATA (brez skrbi) avtorja Jakoba PERŠETA. Jakob je v svoj objektiv ujel trenutek sončnega zahoda v družbi svojih najbližjih.

2. mesto sta si prislužili fotografiji z naslovom IMAMO SE RADI avtorice Enne NENADIĆ in SKUPAJ SE IMAMO LEPO avtorice Zale POPIČ. Obe sta v svoj objektiv ujele trenutek v naravi, ko sta v družbi tistih, s katerimi se imata lepo.

3. mesto si je prislužila fotografija z naslovom SKUPAJ SE RADI DRUŽIMO, ki jo je posnel Maks KUŠEJ. Maks je v svoj objektiv zajel druženje majhnih želvic, ki uživajo na zelenem travniku.

Vsem sodelujočim čestitamo za sodelovanje in izvrstne fotografije. Vse prispele fotografije si lahko ogledate na spodnji povezavi.

https://www.youtube.com/watch?v=ODwylaJgP0c

Skupno 122 obiskov, današnjih obiskov 1