NEVARNA TOČKA  UGOTOVITEV  PREDLAGANA REŠITEV
1. Parkirišče pri šoli Zaradi parkirišča ni mogoče urediti talne signalizacije. Starši naj jih odložijo ob pločniku, učenci naj izstopajo na desni strani.
 2. Pot od IGEM-a do Žage Učenci hodijo po robu ceste, kjer vozijo predvsem tovorna vozila Ureditev ustrezne talne signalizacije in postavitev znaka za omejitev hitrosti.
 3. Pot od glavne ceste  križišča pri Lužniku in prečkanje ceste na pločnik Cesta brez pločnika, nevaren prehod takoj za zavojem desno na pločnik Previdna hoja ob skrajnem robu cestišča in previdno prečkanje ceste, da pridemo na pločnik

 4.

 

Križišče pri cerkvi Nepregledno križišče s prehodom za pešce in pločnikom. Previdno prečkanje čez prehod za pešce.

 5.

 

Prečkanje ceste od pokopališča na pločnik do šole Zaradi nepravilno parkiranih vozil je onemogočeno varno prečkanje ceste. Namestitev ustreznih prometnih znakov, ki prepovedujejo ustavljanje in parkiranje.
 6. Prehod za pešce pri trgovini Mercator Gost promet v času prihajanja in odhajanja v in iz šole. Previdno prečkanje čez prehod za pešce.

 7.

 

 Prečkanje ceste v Jedrti in v Otiškem vhu (Begant)  Zaradi avtobusne postaje ni mogoča talna signalizacija (prehod za pešce).  Previdno prečkanje ceste.

 8.

 

Nepregledni odseki na cesti s Kronske gore do glavne ceste. Nepregleden ovinek pri mostu, neurejene bankine do glavne ceste.  Namestitev ogledala, uvedba dodatne linije šol. prevoza.

 9.

 

Cesta iz Bukovske vasi na Selovec. Na nekaterih delih nepregledna zaradi grmovja ob cesti. Odstranitev grmovja za večjo preglednost.

Skupno 34 obiskov, današnjih obiskov 1