Podrobnosti dogodka

  • Datum:

Spoštovani starši!

OŠ Šentjanž pri Dravogradu pripravlja skupaj z Občino Dravograd in Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Načrt šolskih poti.

Ker so otroci najranljivejša skupina v cestnem prometu, je načrtovanje šolskih poti izrednega pomena za varnost otrok.  Prometna vzgoja otrok ima velik vpliv  na vsa njihova nadaljnja odgovorna in varna ravnanja v cestnem prometu. Začne se v družini in nadgrajuje v vzgojno-izobraževalnih ustanovah, vse do konca človekovega življenja. Za varnost v cestnem prometu ste v prvi vrsti odgovorni starši ali zakoniti zastopniki, ki morate poskrbeti, da se bodo znali otroci v prometu pravilno vesti.

Da bo Načrt šolskih poti učinkovit in plod vzajemnega sodelovanja učencev, staršev in šole, Vas prosimo, da skupaj s svojim otrokom rešite anketni vprašalnik in tako opozorite na konkretne prometne situacije, za katere mislite, da ogrožajo prometno varnost vašega otroka.

Starši, ki imate na šoli dva ali več otrok, izpolnite vprašalnik le enkrat. Vaši odgovori nam bodo v pomoč pri sestavi Načrta šolskih poti.

Anketni vprašalnik je od 18.11.do 28.11.2016 odprt na povezavi:  https://www.1ka.si/a/108068

O rezultatih  ankete vas bomo obvestili ob predstavitvi Načrta šolskih poti.

Za sodelovanje se Vam najlepše zahvaljujemo.

Ravnateljica:

Dragica Jurjec, dipl. univ. psih.

Skupno 1 obiskov, današnjih obiskov 1