V novo jutro, se je večina izmed nas prebudila že pred budnico. Nestrpno smo čakali novega dne, kjer smo se lahko preizkusili v različnih aktivnostih. Dopoldanski čas smo preživeli s prijatelji ob družabnih igrah, postali Land-art umetniki, ki svoje umetnine izdelujejo iz naravnih materialov ter se na lokostrelstvu prelevili v Robin Hood-e in Legolase.

Kam je pobegnil dopoldan ne vemo, a kar naenkrat je bil že čas za kosilo, počitek in prosti čas na igrišču. Danes smo imeli tudi srečo z vremenom, saj smo lahko tudi popoldanske aktivnosti izvedli po načrtu in opravili Fotolov na rastline in živali, druga skupina pa je raziskovala življenje ob in v Soboškem jezeru. Tudi popoldne je minilo kot bi pihnil in po še zadnjih turnirjih odbojke, košarke, badmintona in ležanja na travi smo se končno odpravili na zasluženo večerjo.

Potrebovali smo novih moči, predvsem pa poguma za naš “Soboški talent” – večerni program, kjer smo pokazali svoje talente. Ugotovili smo, da jih imamo zelo veliko in zelo različne. Od pevcev, plesalcev, igralcev, imitatorjev, do inštruktorjev sedenja, strokovnjakov mukanja, prvakov v zretju drug drugega in seveda naših harmonikaških talentov, brez katerih res ne bi šlo. Večer smo zaključili še z diskom, ki se je končal bolj kot kakšna vaška veselica, s plesom polke, vlakcem in pesmijo Za prijatelje si je treba čas vzet.

Jutri nas ponovno čaka dogodivščin poln dan, pa tudi slovo od prekmurskih ravnin in vrnitev domov. Bo že res, da vse lepo hitro mine, a tudi to, da je povsod lepo, a doma najlepše, bo kar držalo. Vračamo se namreč nekje med 16.30 do 17.00, točno uro prihoda pa vam bomo sproti sporočili.

Se vidimo kmalu. 

Skupno 330 obiskov, današnjih obiskov 1