Za nami je še zadnji dan šole v naravi in hkrati tudi najlepši. Sonce nas je razvajalo preko celotnega dneva, hkrati pa tudi temperature niso bile previsoke in je bila zaradi tega tudi smuka naravnost fantastična. Dan smo izkoristili tudi za snemanje našega smučanja, da smo lahko zvečer naredili videoanalizo.

Tudi danes smo se nekateri preizkušali v teku na smučeh, žal pa smo z nekaterimi tudi predčasno zaključili smučarski dan, saj je bilo na sporedu tekmovanje iz matematike.

Po kosilu smo uživali v adrenalinski vožnji s sankami, preostanek dneva pa smo preživeli v sproščenem vzdušju na sončku in ob vroči čokoladi. Ponovno smo dobili obisk, tokrat so nas s svojo prisotnostjo počastili naši sošolki ter učiteljica Janja.

Današnjega večera smo se vsi najbolj veselili. Na sporedu je bil zaključni večer z razglasitvijo najbolj pospravljenih sob, izbor mistra in miss zimske šole v naravi, podelitev diplom, krst in seveda ples.

Bilo nam je zelo lepo, vendar smo se morali tudi odpočiti za še zadnji zmenek z belimi strminami.

Jutri pa se že vračamo domov. Upamo, da ste si odpočili, saj vam imamo ob vrnitvi domov veliko povedati 🙂

 

V petek nas bo prišel avtobus iskat ob 12:30. Naložili bomo prtljago in krenili proti domu. Planiran prihod v Šentjanž je nekje med 14:15 in 14:40. Točen čas, kdaj se bomo odpeljali z Rogle, bomo sporočili v obvestilu na šolski spletni strani, tako da boste lažje predvideli čas našega prihoda.

 

Še zadnji športni pozdrav s prečudovite Rogle in zimske šole v naravi 2023.

Gal Oderlap

Marko Sonjak

Blaž Mlinšek

Mateja Konečnik

 

Skupno 376 obiskov, današnjih obiskov 1