Dragi učenke in učenci, spoštovani starši! 

ponedeljek, 222. 2021, se v šole vračajo učenke in učenci od 1. do vključno 9. razreda. 

V času izvajanja pouka v šoli bomo upoštevali navodila NIJZ in MIZŠ. Učencem bomo zagotavljali ustrezne higienske ukrepe in jim zagotavljali varno učno okolje. Med najpomembnejšimi ukrepi NIJZ navaja, da naj v šolo  prihajajo le zdravi otroci, bolni ostanejo doma. Če je bil učenec ali zaposleni v stiku z okuženo osebo ali pa je bila bolezen covid-19 prepoznana pri katerem izmed družinskih članov, naj ostane doma v izolaciji. Če je pri otroku prepoznana okužba, prosim, da starši takoj sporočite v šolo.

Ob ponovnem odprtju šole se je potrebno zavedati, da je virus še vedno med nami in da vsako zadrževanje učencev v šoli izven pouka lahko povzroči njegovo ponovno širjenje, zato vas prosimo, če imate možnost, da otroka sami čim kasneje pripeljete v šolo in čim prej odpeljete iz šole. V kolikor te možnosti res nimate, lahko vaš otrok ostane v oddelku podaljšanega bivanja (1.–3. razred) kot na začetku šolskega leta. Podaljšano bivanje za učence 4. in 5. razreda se izvaja do odhoda vozačev.

Šolski prevozi bodo organizirani po pouku (po kosilu), odhodi bodo vsak dan po voznem redu od 13.10 do 13.30. 

Glede prehrane bomo upoštevali, da bo vaš otrok koristil vse obroke prehrane, na katere je bil naročen že pred zaprtjem šole. Če bo to drugače, sporočite razredniku.

Prosimo vas, da vsi skupaj dosledno upoštevamo pravila (protokole), s katerimi bomo učence seznanili ob ponovnem prihodu v šolo.

O podrobnostih za prvi dan po počitnicah bodo učence obvestili razredniki.

Otrokom želimo umirjen vstop v šolo, vsi skupaj pa preživite lepe počitnice.

Lepo vas pozdravljam in ostanite zdravi.

ravnatelj Marko Havle

Skupno 74 obiskov, današnjih obiskov 1