Spoštovani starši!

 

Šolsko leto se počasi končuje in vsi že nestrpno čakamo na zaslužene počitnice. A v navadi je, da konec šolskega leta že načrtujemo določene aktivnosti za naslednje šolsko leto. K temu spada tudi izbira učbenikov, DZ in šolskih potrebščin, ki jih bodo učenci uporabljali, ko se bodo jeseni spet vrnili v šolske klopi.

Seznam izbranih učbenikov in DZ je kot vsa leta do sedaj objavljen na naši šolski spletni strani.

Letošnja ‘novost’ pa je ta, da učencem zaradi preventivnih ukrepov, ki smo jih uvedli v šoli po pretečeni karanteni zaradi covida-19, ne bomo izročili obvestil o izbranih učbenikih in DZ za naslednje šolsko leto. Prav tako jim tokrat ne bomo razdelili ponudb založb in knjigarn za nakup DZ in šolskih potrebščin, ki ste jih prejeli prejšnja leta in so vam na nek način olajšale izbiro pravega ponudnika.

Vam pa na tej strani pripenjamo povezave (linke) do spletnih strani Kopije – nove, MK, DZS in Acrona, ki vam tokrat na ta način posredujejo svojo ponudbo in številne ugodnosti pri nakupu DZ, šolskih potrebščin in vsega ostalega, kar vaš otrok potrebuje za naslednje šolsko leto. Vi pa ste tisti, ki se boste odločili, kje boste opravili svoj nakup.

 

Lep pozdrav                                                                                                                                                                                            Skrbnica učbeniškega sklada, Lilijana Ladra

 

Kopija – nova

https://www.kopija-nova.si/os?pmr=7r&pmid=925vyieig3xx

MK

Mladinska knjiga

DZS

https://www.dzs.si

ACRON

http://www.officeandmore.si/katalog2020/

Acron – ugodnosti

 

 

Skupno 15 obiskov, današnjih obiskov 1