V torek, 3. 12. 2019, je na šoli potekal božično-novoletni bazar, ki že kar nekaj let predstavlja dogodek, ki se ga v mesecu decembru zagotovo najbolj veselimo in ga nestrpno pričakujemo. Priprave nanj se začnejo že veliko prej, ko učenci v okviru tehničnih dni, interesnih dejavnosti in popoldanskih delavnic pod vodstvom učiteljev izdelujejo raznovrstne izdelke. Vse to z namenom, da bi bila ponudba na prazničnih stojnicah še bolj pestra kot prejšnja leta.

In zagotovo je učencem to letos tudi uspelo. Stojnice, razporejene v praznično okrašeni jedilnici, so bile bogato obložene z voščilnicami, novoletnimi okraski, božičnimi aranžmaji, nakitom, dišečimi piškoti … Številni obiskovalci – starši in krajani Šentjanža – se niso mogli upreti tej ponudbi in izdelki so drug za drugim romali v njihovo košarico. Mladi ustvarjalci so bili seveda navdušeni, da njihov trud ni bil zaman. K dobremu razpoloženju pa so pripomogle tudi praznične melodije, ki so se razlegale po prostoru.

Obiskovalci so se izkazali s prostovoljnimi prispevki, ki smo jih namenili za šolski sklad in s tem seveda učencem naše šole.

Hvala vsem, ki ste prispevali svoj delež!

Lilijana Ladra

 

Skupno 9 obiskov, današnjih obiskov 1