»Mama, hvala, ker SI.«

S to kratko in globoko mislijo se je pričela prireditev z naslovom Trenutki sreče, ki smo jo v petek, 15. 3. 2019, pripravili v Domu borcev Šentjanž kot pozdrav pomladi in v čast ženam in mamam, ki v marcu praznujejo kar dva praznika − dan žena in materinski dan.

Prireditev je bila glasbeno-plesno obarvana, olepšana s kratkimi mislimi o mamah, sreči in življenju. Le malo je bilo učencev, ki se niso predstavili na odru – eni v vlogi pevcev, drugi v vlogi plesalcev ali igralcev na različne inštrumente. Prav vsi, majhni in veliki, so se z nastopom želeli zahvaliti svojim mamam za njihovo skrb, ljubezen in dobroto.

Dvorana je bila polna do zadnjega kotička, saj so se poleg mam prireditve udeležile tudi babice, tete in druge krajanke Šentjanža. Ura druženja je kar prehitro minila in se končala z nasmehom na ustih vseh prisotnih, še posebej mamic, ki so s ponosom spremljale nastope svojih otrok.

Poleg nastopajočih gredo zasluge za uspešno izpeljano prireditev predvsem učiteljicama Silveli Grosek in Renati Sešel, ki sta se predstavili s svojimi zbori, ter ostalim učiteljem in drugim delavcem šole, ki so kakorkoli pomagali pri pripravah in sami izvedbi.

S tem petkovim druženjem smo na najlepši možni način zaključili delovni teden, piko na ‘i’ pa je dodal še rdeči nagelj, ki so ga predstavnice nežnejšega spola dobile v dar ob odhodu iz dvorane.

Zapisala Lilijana Ladra

Skupno 24 obiskov, današnjih obiskov 1