Naša šola je že nekaj časa znana tudi po tradicionalnem božično-novoletnem bazarju, ki smo ga tokrat izpeljali 3. decembra. Priprave nanj so se začele že v oktobru in novembru, ko so na šoli potekale popoldanske delavnice, na katerih so učenci pod vodstvom učiteljev ustvarili raznovrstne izdelke, namenjene ponudbi na bazarju. Kar precej izdelkov pa so učenci izdelali tudi v dopoldanskem času v okviru tehničnih dni in interesnih dejavnosti, saj smo želeli, da bi bila ponudba tokrat še bolj pestra kot prejšnja leta.

Bazar se je odvijal v lepo okrašeni šolski jedilnici, kjer so učenci izdelke razporedili po razrednih stojnicah, ki so se šibile pod številnimi novoletnimi okraski, božičnimi aranžmaji, nakitom, dišečimi piškoti, slastnimi pralineji … Že bežen pogled po prostoru je dal vedeti, da so učenci z letošnjimi stojnicami presegli vsa pričakovanja. To so potrdili tudi številni obiskovalci, ki so bili navdušeni nad ponujenim in so se kar težko odločili, kaj bo romalo v njihovo košarico. Še bolj navdušeni pa so bili učenci, ko so se njihove stojnice počasi praznile in so ugotovili, da je bila odveč skrb, ali bo ponudba gostom všeč.

Vzdušje je bilo celo uro, kolikor je trajal bazar, veselo in sproščeno, k čemur je pripomogla tudi praznična glasba, ki se je razlegala iz zvočnikov. Zasluga za to gre našima devetošolkama Steli in Jasmini, ki sta v živo prepevali vsem dobro znane božične melodije, ki v tem času res ne smejo manjkati.

Prispevki za kupljeno so bili kot vsa leta do sedaj prostovoljni, namenjeni bodo za šolski sklad. Hvala vsem, ki ste prispevali svoj delež!

Lilijana Ladra

 

 

Skupno 13 obiskov, današnjih obiskov 1