V četrtek, 25. maja 2017, smo imeli na OŠ Šentjanž pri Dravogradu Dan šole z naslovom ZAPOJMO, ZAPLEŠIMO IN SE IGRAJMO.

Kot je že praksa pri nas, smo dogajanje planirali v popoldanskem času, da bi se nam lahko pridružilo čim več staršev in drugih krajanov Šentjanža.

Učeni in delavci šole smo se v šoli zbrali že ob 13. uri, saj je bilo potrebno do prireditve, ki se je odvijala na šolskem igrišču, še marsikaj pripraviti.

Ob 16. uri smo odšli na igrišče, kjer je bilo zbranih že kar precej obiskovalcev.

Najprej je vse prisotne pozdravila ga. ravnateljica, njenemu nagovoru pa je sledil kratek kulturni program, v katerem so se predstavili predvsem naši pevci in plesalci, ki so poskrbeli za prijetno razpoloženje.

Temu je sledil drugi del druženja, ki je bil športno obarvan. Za učence in njihove starše smo namreč pripravili kar lep nabor štafetnih iger, v katerih so lahko sodelujoči pokazali svoje športne zmogljivosti. Ob glasnem navijanju so se vsi tekmovalci še bolj trudili, da bi svoji ekipi priborili zmago. Na koncu so bili zmagovalci vsi …

Na srečo nam je bilo naklonjeno tudi vreme, tako da smo lahko izpeljali vse načrtovano. Preživeli smo prijetno popoldne in prišli do zaključka, da bi lahko bilo v prihodnje takšnih druženj še več.

Lilijana Ladra

Skupno 34 obiskov, današnjih obiskov 1