Hvala

Pravo  darilo za vse udeležence prireditve Prišla bo pomlad. Bila je v petek enajstega marca v Osnovni šoli Šentjanž. Nasmejani obrazi otrok kateri so sodelovali na prireditvi. Nekateri starejši fantje so plesali  z sklonjeno glavo zaradi treme. Pa vendar so se potrudili za uspeh celega razreda in šole. Zato glavo pokonci saj ste lahko ponosni, da ste sodelovali v programu, kateri nam bo še dolgo ostal v spominu še posebej vašim  staršem  meni in moji navdušeni vnukinji Zali, katera živi na Ravnah. Resnično, resnično smo lahko ponosni saj je bila prireditev zelo uspešna in prisrčna.

Tudi sam sem  zelo ponosen na njih. Saj je njihova prisrčnost in prijazen nasmeh veliko kateri materi na licu začarala solzo sreče in ponosa. Tudi meni so priplesale solze v oči in ni me sram saj so bile to solze sreče in veselja.  V programu so sodelovali vsi učenci. Tako tisti z boljšim in manj dobrim učnim uspehom.

Vsi pa so lahko ponosni, da so nam polepšali petek in konec tedna. Zelo smo se razveselili nastopa naše Eve Boto. Prav prisrčna pa je bila njena zahvala svoji učiteljici Silveli  Grosek za njen trud in pomoč na začetku njene glasbene poti.

Ljudje radi  pozabimo na taka dejanja ker tisti ki si to pozornost zaslužijo so na koncu zelo srečni in hvaležni za to dejanje. Seveda pa verjetno tega nastopa nebi bilo brez naših učiteljic, ravnateljice in vseh ostalih delavcev na šoli, ki so pomagali pri organizaciji tega programa. Da tako prireditev pripelješ do izvedbe je potrebno zelo veliko truda in dobre volje .

Hvala še enkrat.

 

Vlado Lužnik in Zala Berložnik

 

Skupno 32 obiskov, današnjih obiskov 1