V četrtek, 10. 12. 2015, smo imeli na šoli božično-novoletni bazar, ki smo ga vsi že težko pričakovali. Na ta dogodek smo se začeli pripravljati že v novembru, ko smo na šoli izpeljali številne popoldanske delavnice, na katerih smo izdelovali raznovrstne izdelke, namenjene za ponudbo na bazarju.

Tega popoldneva so bile naše stojnice, ki smo jih razporedili v jedilnici, polne raznovrstnih novoletnih okraskov, venčkov, svečnikov, voščilnic, košaric s sladkimi dobrotami in še in še.

Na bazarju se je kar trlo obiskovalcev, ki so si navdušeno ogledovali ponujene unikatne izdelke in se s težavo odločali, kaj bo na koncu pristalo v njihovi košari.  Mladi ‘prodajalci’ pa so z vso resnostjo preštevali prostovoljne prispevke, ki so tudi letos romali v šolski sklad. Na koncu se je nabralo zavidljivih 1.444,00 €. Vzdušje je bilo celo uro, kolikor je trajal bazar, neverjetno sproščeno in veselo, k čemur je pripomogla tudi praznična glasba, ki je spremljala dogajanje.

Pozornost prav vseh pa je pritegnila tudi naša novoletna jelka, ki se je, okrašena z dišečimi medenjaki, ponosno razkazovala v avli šole.

Letošnja atrakcija pa je bila zagotovo tudi praznična dekoracija, za katero smo poskrbeli vsi delavci šole. Očitno smo se kar dobro odrezali, saj so bili učenci navdušeni nad novo, praznično podobo šole.

Ja, pri nas decembru zagotovo lahko rečemo ‘veseli’ december.

                                                                                                          Zapisala Lilijana Ladra

 

Skupno 37 obiskov, današnjih obiskov 1