ZIMSKA ŠOLA V NARAVI

 

rogla_2014

 

Od 17. 3. do 21. 3. 2014 so šestošolci nabirali smučarsko znanje v zimski šoli v naravi na Rogli. Učitelja – vaditelja – Boris Kotnik in Pavel Štekel sta učence naučila osnovnih veščin smučanja; tisti, ki so že imeli določeno smučarsko znanje, so le-tega poglabljali, ostali pa so se privajali na belih strminah in skušali premagovati prve smučarske ovire ter se naučiti osnovnih veščin smučanja.

 

Na koncu so vsi učenci prismučali do cilja, se popeljali na sedežnici, ravno tako pa so samostojno vijugali po strminah. Poleg smučanja so imeli učenci na razpolago še plavanje v bazenu, športne igre v telovadnici, plezanje po umetni steni, najbolje pa je bilo za nekatere na plesu.

V popoldanskem času so reševali učne liste iz matematike, naredili  so tudi plakat o prebranem besedilu. Najlepši pa so bili trenutki, ko so se lahko družili z vrstniki iz drugih šol.

To šolo si bomo učenci in učitelji zapomnili tudi zaradi lepega vremena ter prijetnih trenutkov, preživetih drug z drugim.

V imenu šestošolcev in njihovih staršev bi se rada zahvalila gospodu Alešu Reku, ki je sponzoriral vožnjo na Roglo in nazaj.

Fotografije:

 

Cool

 

                                                                                                                      Razredničarka: Silva Martinc

Skupno 44 obiskov, današnjih obiskov 1