Zaključni izlet devetošolcev

 

V sredo, 29. maja 2013, smo se devetošolci odpravili na težko pričakovani zaključni izlet. Pot nas je popeljala na Gorenjsko, v okolico Bleda. V Radovljici se nam je pridružil vodič, ki nas je spremlja skozi cel dan.

Najprej smo se na poligonu v bližini prekrasne reke Save pomerili v paintbolu. Oblečeni v vojaške kombinezone in zaščitne maske smo se vživeli v vlogo vojakov in se preizkusili v »streljanju«.

 

Po zasluženem kosilu smo se odpravili v Pustolovski park Bled, kjer smo se dvignili med drevesne krošnje na plezalni poligon.  Izbirali smo lahko med tremi težavnostnimi stopnjami. Ni nas bilo malo, ki smo si upali na najvišje plezalne poti. Seveda pod budnim očesom usposobljenih inštruktorjev.

 

 

 

Utrujeni in še vedno polni adrenalina smo se podali nazaj v center Bleda, kjer smo si privoščili (pa ne vsi) vsem znane blejske rezine, nato pa smo se odpravili še v diskoteko. Dobri dve uri smo se vrteli na plesišču, ob 10-ih pa smo se (še vedno polni energije in s pesmijo na ustih) odpravili proti domu.

Imeli smo se lepo, prijetnega vzdušja ni moglo pokvariti niti deževno vreme.

 

Za devetošolce zapisala razredničarka Lilijana Ladra.

Skupno 13 obiskov, današnjih obiskov 1