Prebudili smo se v nekoliko oblačno jutro in že na poti na zajtrk smo zaskrbljeno pogledovali proti prežečim oblakom in ugotavljali procentualno možnost, da se danes s smučanja vrnemo premočeni.

Dan je potekal po  sedaj že ustaljenem ritmu. Prvo uro smučanja smo izkoristili za snemanje naše tehnike smučanja, nato pa smo nadaljevali z raziskovanjem belih strmin. Naj povdarimo še, da smo se danes na sedežnico podali tudi tisti, ki smo se s smučanjem bolj kot ne srečali šele ta teden. Vožnja s sedežnico nam je bila vsem zelo všeč. Malo tudi zato, ker smo si lahko na poti navzgor nekoliko odpočili naše utrujene noge.

Po kosilu nas je z obiskom presenetil gospod ravnatelj. Obiskali pa so nas tudi člani gorske reševalne službe, ki so nam pripravili zelo zanimive delavnice. Predstavili so nam kako poteka iskanje ponesrečencev zasutih v snežnem plazu s pomočjo reševalnih psov, kakšno opremo uporabljajo za iskanje in reševanje ponesrečencev, ter opremo, ki je nujno potrebna za obiske gora v zimskem času.

Zvečer je bila na vrsti videoanaliza, kjer smo si kot pravi tekmovalci ogledali vsak svojo tehniko smučanja. Pogovarjali smo se o značilnostih alpskih smuči, za konec pa je sledila še predstavitev nekaterih zimskih športov.

S težkimi vekami smo se naposled le odpravili v apartmaje in hitro zaspali.

Lep športni pozdrav iz Rogle.

Več utrinkov današnjega dne si lahko ogledate tukaj.

Skupno 236 obiskov, današnjih obiskov 1