Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da je Vlada RS dne 3. 3. 2021 sprejela nov Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje, ki bo objavljen v Uradnem listu Republike Slovenije.

Prosimo vas, da vaši otroci hodijo v šolo popolnoma zdravi in ob vsakem najmanjšem znaku okužbe ostanejo doma. Doma naj v tem primeru ostanejo tudi bratje in sestre. Otrokovemu razredniku sporočite, da bo vaš otrok ostal doma. Ob znaku okužbe pokličite otrokovega osebnega zdravnika, ki vam bo svetoval, kako bo zdravljenje potekalo naprej in vas napotil na test SARS-CoV-2. Do prejema izvida ostane otrok doma, prav tako pa tudi vsi sorojenci.

V primeru, da bo vaš otrok pozitiven, takoj kontaktirajte otrokovega razrednika. Takrat v karanteni ostanete vsi družinski člani.

Od ponedeljka, 8. 3. 2021, je uporaba zaščitnih mask za vse učence/učenke od 6. do 9. razreda obvezna tudi med poukom v matičnih učilnicah.

Uporaba zaščitnih mask na zunanjih šolskih površinah je obvezna tudi za starše in ostale, ki prihajate po otroke.

Uporaba zaščitnih mask ni obvezna za učence/učenke od 1. do vključno 5. razreda osnovne šole, ko so v matičnem oddelku, je pa priporočljiva. V skupnih prostorih in mešanih skupinah je maska obvezna tudi za njih.

Vse dobro in ostanite zdravi.

 

Ravnatelj:

 Marko Havle, prof.

Skupno 88 obiskov, današnjih obiskov 1