To je zagotovo eden izmed dogodkov, ki ga vsako leto znova vsi nestrpno pričakujemo. Nanj se pričnemo pripravljati že v mesecu novembru, ko imamo razne popoldanske delavnice, na katerih nastajajo številni izdelki, namenjeni za prodajo na bazarju. Mnogo izdelkov pa nastane tudi v okviru tehničnega dne, pri likovnem krožku, v podaljšanem bivanju … Vse z namenom, da bi bile stojnice še lepše in bolj obložene od tistih v prejšnjem letu.

Tako je bilo do 14. decembra, ko smo imeli božično-novoletni bazar, že vse lepo pripravljeno. Praznično okrašena jedilnica je postala prizorišče stojnic, ki so se šibile pod številnimi novoletnimi okraski, prazničnimi aranžmaji, nakitom, slastnimi piškoti … Obiskovalci so si z velikim navdušenjem ogledovali raznovrstne izdelke, se čudili nad bogato izbiro in z nakupom razveseljevali mlade ‘prodajalce’.

Ob prijetnih prazničnih melodijah, ki so se razlegale iz zvočnikov, in ob skodelici toplega čaja se je dobra volja vseh prisotnih le še stopnjevala, stojnice pa so se počasi praznile, kar je še posebej navduševalo ustvarjalce ponujenega.

Prispevki za kupljeno so bili kot vsa leta do sedaj prostovoljni, namenili pa smo jih za šolski sklad in s tem seveda učencem naše šole. Hvala vsem, ki ste prispevali svoj delež!

Naslednje leto pa se zagotovo spet vidimo.

Lilijana Ladra

Skupno 79 obiskov, današnjih obiskov 1