Že v mesecu novembru smo se pričeli pripravljati na naš že dobro poznan in vsem všečen božično-novoletni bazar, ki smo ga imeli 13. decembra. V ta namen smo izpeljali številne popoldanske delavnice, na katerih so pod spretnimi prsti učencev in pod vodstvom učiteljev nastajali raznovrstni izdelki, namenjeni za prodajo na bazarju. Nemalo izdelkov pa so učenci izdelali tudi v dopoldanskem času v okviru tehničnih dni, saj smo želeli pripraviti čim bolj pestro ponudbo.

Stojnice, na katerih so učenci posameznih razredov ponujali svoje izdelke, so bile res bogato obložene. Na njih so obiskovalci občudovali številne novoletne okraske, praznične aranžmaje, nakit, slastne piškote … Na eni od teh pa so se lahko okrepčali s toplim čajem, z vonjem po praznikih.

Tudi letos so nas z obiskom razveselili številni starši in drugi krajani, ki so bili navdušeni nad ponujenim, še bolj navdušeni pa so bili mladi ‘prodajalci’, ko so se njihove stojnice počasi a vztrajno praznile.

Prispevki za kupljeno so bili prostovoljni, namenili pa smo jih za šolski sklad in s tem seveda učencem naše šole. Hvala vsem, ki ste prispevali svoj delež!

Vzdušje v jedilnici, kjer se je odvijal bazar, je bilo ves čas živahno, kar daje vedeti, da moramo to vrsto druženja ohraniti tudi v prihodnje.

Lilijana LADRA

 

Skupno 106 obiskov, današnjih obiskov 1