»Zvončki in trobentice, mačice, vijolice spet iz zemlje vzklijejo, saj pomlad je tu …«

Tako je odmevalo v petek, 11. 3. 2016, v telovadnici naše šole, kjer se je kot pozdrav težko pričakovani pomladi odvijala prireditev z naslovom Prišla bo pomlad. Namenjena je bila predvsem mamam, ženam, babicam in ostalim krajankam, ki v mesecu marcu praznujejo dan žena in materinski dan. Seveda pa so bili vabljeni tudi predstavniki močnejšega spola. 🙂

Prireditev je bila plesno-glasbeno obarvana, posebna pa zaradi tega, ker so na njej nastopili prav vsi učenci naše šole – eni v vlogi pevcev, drugi v vlogi plesalcev ali igralcev na različne inštrumente. Tako so se na odru zvrstili učenci vseh devetih razredov, ki so ob ubranem zborovskem petju veselo zaplesali pomladi naproti.

Za prav posebno presenečenje večera je s svojim nastopom poskrbela priljubljena pevka Eva Boto, ki se nam je predstavila s svojo zmagovalno pesmijo s Slovenske popevke 2016 Kaj je to življenje.

Telovadnica je bila, kot smo na naših prireditvah že vajeni, polna do zadnjega kotička. Druženje je potekalo v dobrem vzdušju in se končalo z nasmehom na ustih vseh mamic, ki so s ponosom spremljale nastope svojih otrok.

Seveda gre zahvala za uspešno izpeljano prireditev predvsem učiteljicama Silveli Grosek in Renati Sešel ter vsem učiteljem in drugim delavcem šole, ki so vsak po svojih močeh pomagali pri pripravah in sami izvedbi prireditve.

S tem smo na najlepši možni način zaključili delovni teden in se poslovili z obljubo, da se kmalu spet srečamo.

Zapisala Lilijana Ladra

Skupno 22 obiskov, današnjih obiskov 1