V ponedeljek, 8. 12. 2014, smo imeli na šoli božično-novoletni bazar. Nanj smo se pripravljali kar nekaj časa, saj smo morali za prodajo izdelati številne izdelke, vezane na ta praznični čas. Večinoma so naše ‘umetnine’ nastajale na popoldanskih delavnicah, ki smo jih organizirali v mesecu novembru. Tako so se naše stojnice kar šibile pod raznovrstnimi doma pečenimi dobrotami, novoletnimi okraski, venčki, voščilnicami … in še bi lahko naštevali.

Številni obiskovalci (starši in drugi krajani) so si z zanimanjem ogledovali pestro ponudbo in mlade prodajalce, ki so svojo zadolžitev nadvse resno opravljali, razveselili z nakupom ponujenih izdelkov. Prispevki za kupljeno blago so bili prostovoljni, pri čemer velja povedati, da so bili mnogi kupci pri tem zelo radodarni.

Dogajanje v jedilnici je bilo celi dve uri, kolikor je trajal bazar, zelo živahno. Na koncu so bili zadovoljni vsi, mladi prodajalci in kupci, saj se je v naši blagajni nabralo kar zavidljivih 1.164,00 €! Zbran denar je namenjen za šolski sklad in s tem seveda učencem naše šole.

Hvala vsem, ki ste prišli in prispevali denar.

Zapisala Lilijana Ladra

 

 

Skupno 308 obiskov, današnjih obiskov 1